jueves, 19 de agosto de 2010

el temps corre...

fa dos dies comenssava a escriure, 17 de juny, un nou projecte, pensava, tot un estiu per devant, avui, miro el dia un altre cop 19 d'agost, i penso, un mes! no, menys d'un mes i un altre vegada a la rutina, de l'institut a casa i de casa a l'institut, despres arribara nadal, ara, amb maniga curta, en dos dies amb l'abric, ara fent el bago en dos dies estudiant, ara tot es festa en dos dies una festa cada tres mesos,.. pero aixo en dos dies! pero, aixi portem tota la vida, pensa-ho bé, fa res, erem res, ens barallavem per una capsa de colors, i la major preocupació era que la mare et deixes veura l'ultim capitol de doraemon abans d'anar al cole, que el que mes feliç ens feia era la joguina que ens tocava amb el happy meald, despres, l'any de les multiplicacions, i qui no a anat del cole a casa i de casa al cole dien 2x1=2, 2x2=4, 2x3=6... el primer examen, el canvi de l'escola a l'institut, ... pero entre tot aixo hi han agut molts mes canvis, com el canvi d'amics per exemple, aquella persona amb la que feies castells a la sorra, ja no et parla, de fet, es com si no s'enrrecordes de tu, en canvi, aquell noi que menjava formigues a un raco, ara es el teu millor amic, pero canvien les coses, no? canvis de llocs, per exemple, a mi m'encantava, anar a passejar per el bosc, ara odio anar al bosc, m'encanta anar a skate park, entar amb tota aquella gent... pero si hi ha una cosa que desde petita m'an tornat boja son les rastes i la moda, sempre darrera d'aquelles persones amb rastes, que mai no em feien cas, i ara? uns quant coleges amb rastes, pels que donaria tot i una mica mes!, i la moda... molta gent sap el meu prblema amb la moda... no mes d'un mes sense comprarme un conjunt, no mes d'un dia sense dibuixar alguna cosa que m'encantaria posar.me, no mes de 10 hores sense mirar una web de roba.... suposo que tot i que la majoria de coses canviin hi han coses que sempre segueixen alla...

2 comentarios:

  1. Cielo, tienes toda la razón del mundo =)Buah que recuerdos lo de Doraemon, cada mañana yo ahí con el ColaCao.. ais,, y lo de las amigas.. mi mejor amiga la que era ahora ya no me habla apenas TT que ascazo... pero bueno, haces nuevos amigos, y me alegro de haberte conocido porque simple y sencillamente eres genial, vale? tenlo siempre en cuenta, te quiero muchisimo, eres un amor, simplemete gracias!

    Carlota.

    ResponderEliminar
  2. gracias a ti, gracias a aquel primer momento, en clase de comercial dance, en el que nos mirabamos i sudabamos, gracias a aquel momento facebook de i tu quien eres?¬¬ ... gracias a ese sofa color plata que hizo nuestra primera i corta conversacion, gracias a todo lo que estas dando por mi todos estos dias, y los que nos quedan, gracias!
    k.

    ResponderEliminar